skip to Main Content
Esküvői videó - film készítés - Székesfehérvár, Balatonfüred, Siófok, Veszprém, Győr, Budapest - Végh Attila - operatőr

Adatkezelési szabályzat és tájékoztató

Kérem, figyelmesen olvassa el a dokumentumot annak érdekében, hogy megértse: hogyan kezeljük a személyes adatait!

1. Általános adatok

Általános Információk

A https://eskuvography.hu weboldal (a továbbiakban: weboldal, webhely) oldalain megjelenő adatok, információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak.
A weboldal megtekintésével, letöltésével a látogató elfogadja a weboldalakon elhelyezett adatvédelmi nyilatkozatot. Amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, a weboldalt zárja be!
A weboldal, illetve annak tulajdonosa semmilyen felelősséggel nem tartozik a weboldal használatából esetlegesen adódó károkért.
Amennyiben a süti (cookie) elhelyezéséhez Ön nem járul hozzá, azt a saját böngészőjében elvégzett beállítások (tiltás, visszavonás) útján teheti meg. Ebben az esetben ez bizonyos szolgáltatások igénybevételét korlátozhatja vagy megakadályozhatja.

Az Adatkezelő adatai
Cégnév: Végh Attila egyéni vállalkozó (továbbiakban Vállalkozó)
Székhely: 8200 Veszprém, Haszkovó 27/D
Weblap: https://eskuvography.hu
Telefon: +36203406633
E-mail: info@eskuvography.hu
Adatvédelmi kérelmek: a székhely címére postán vagy e-mail címre küldve

A vállalkozó adatkezelő tiszteletben tartja a természetes személyek alapvető jogait, különösen ami a személyes adataik védelméhez való jogukat illeti. Tiszteletben tartja továbbá mindazon személyek magánszféráját, akik számára személyes adatot ad, vagy kap.

2. A használt fogalmak

személyes adat: például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó információ;
adatkezelés: a személyes adatokok végzett műveletek, például a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tárolás, törlés, illetve megsemmisítés;
adatkezelő: itt az a természetes személy, aki a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza
címzett: akivel a személyes adatot közlik;
az Érintett hozzájárulása: az Érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez;
adatvédelmi incidens: a biztonság sérülése, amely a személyes adatok megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi;
biometrikus adat: egy természetes személy testi, fiziológiai vagy viselkedési jellemzőire vonatkozó személyes adat, amely lehetővé teszi vagy megerősíti a természetes személy egyedi azonosítását, ilyen például az arckép;

3. A Szabályzat hatálya

A szabályzat egyaránt vonatkozik az ügyfelekre, az ügyfelek számára dolgozó munkavállalókra, a weblap látogatóira.
A Szabályzat tartalmazza:
• az Érintettek azonosító adatok típusait;
• az adatkezelési célokat;
• az adatok kezeléséhez kapcsolódó jogalapokat;
• az adatok tárolásának információit.

4. Az adatgyűjtés

Bizonyos adatokat közvetlenül Öntől kapok, ez esetben vagy az Ön hozzájárulása vagy a közöttünk létrejövő szerződés adja az adatgyűjtés jogalapját.

A kezelt adatok:
név; e-mail cím; telefonszám; cím; számlázáshoz és pénzügyi teljesítéshez szükséges adatok; a levelezés útján rendelkezésre bocsátott adatok; adatok, amelyeket weblapok látogatóiról, a felhasználókról kezelünk; amennyiben online lép velünk kapcsolatba, az Ön IP címe; felhasználói név; viselkedés a weblapon; fizetési adatok; megrendelések és korábbi megrendelések; kapcsolattartási adatok; azonosításhoz szükséges adat és cím; fizetési adatok, költségelszámolások, bankszámlaadatok;

Nem kezelt adatok
biometrikus adat: fényképet/videót hozzájárulásával kezelhetjük;
sajátos technikai eljárást (arcképfelismerő szoftvert) az azonosításhoz nem alkalmazunk;

Az adatkezelés nagyszámú Érintettre nem terjed ki.

5. Az adatkezelés céljai

A vállalkozó mint adatkezelő az alábbi célokból kezel személyes adatokat:
üzletmenet-folytonosság;
folyamatos szolgáltatásnyújtás;
marketingtevékenység;
minőségbiztosítás;

6. Jogalapok a személyes adatok felhasználásához

A személyes adatok használatát az alábbiak alapozzák meg:
– az Ön személyes adatának használata ahhoz szükséges, hogy az Önnel kötött szerződésből származó kötelezettségeket teljesíteni tudjuk (például, hogy teljesíteni tudjunk egy megrendelést, amelyet Ön küld, hogy megfelelő esküvői szolgáltatót találjon;
– A személyes adatának használati feltétele az Ön hozzájárulásától függ, amelyet megadást követően bármikor visszavonhat a kapcsolattartási címre történő jelzéssel.

7. Cookie-k (sütik)

Mik azok a cookie-k (sütik)?
A cookie-k olyan kis szövegfájlok, jelsorozatok, amelyeket profilinformációk tárolására használnak az online szolgáltatások. A cookie-kat a készülékek tárolják, amikor a webhely betöltődik a böngészőbe. Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a weboldal megfelelően működjön, biztonságosabbá tegye a webhelyet, jobb felhasználói élményt nyújtson, és a webhely működését elemezze a javítás céljából. A cookie-k nem nem károsítják a készülékeken lévő fájlokat, továbbá a jelsorozatok nem képesek azonosítani a látogatót, csak a látogató gépének a felismerésére alkalmasak.

Milyen cookie-kat használunk?
Egyes cookie-k elengedhetetlenek a weboldal működéshez: a webhely működését és hatékonyságát segítik a látogatottság elemzésével. Nem gyűjtenek vagy tárolnak személyes adatokat.
Két fajtájuk létezik: az állandó cookie-t a böngésző egy meghatározott időpontig tárolja (feltéve, hogy azt a felhasználó korábban nem törli), az ideiglenes cookie a böngésző bezárásával automatikusan törlődik.

A cookie-k lehetővé teszik a felhasználói munkamenetek fenntartását és a biztonsági fenyegetések megelőzését: általuk a honlap felismeri a visszatérő felhasználókat, információt adnak a felhasználók viselkedéséről (például arról, hogy Ön melyik országban csatlakozott weboldalhoz, milyen böngésző szoftvert és operációs rendszert használ, mi az IP-címe, milyen oldalakat tekintett meg a honlapon, mely funkciókat használta stb.) Ezek teszik lehetővé, hogy bejelentkezzenek egy fiókba vagy hogy egy terméket rakhassanak a kosárba, amiért biztonságosan fizethetnek. Egyes cookie-k szolgálják például a videók beágyazását vagy a webhelyen található tartalmak megosztását a közösségi média platformokon, vagy nyomon követik a hirdetési kampányok hatékonyságát, segítenek tárolni a beállításokat és a böngészési beállításokat, hogy jobb és hatékonyabb lehessen a webhely a látogatók számára.

Hogyan irányíthatom a cookie-beállításokat?
Ha úgy dönt, hogy később a böngészési munkamenet során megváltoztatja döntését, kattintson a képernyőn az “Adatvédelmi és cookie-házirend” fülre. Ezzel ismét megjelenik a beleegyezési értesítés, amely lehetővé teszi a preferenciák megváltoztatását vagy a beleegyezés teljes visszavonását. A különböző böngészők különböző lehetőségeket biztosítanak a weboldalak által használt cookie-k blokkolásához és törléséhez. A cookie-k letiltásához/törléséhez módosíthatja a böngésző beállításait. Ha többet szeretne megtudni a cookie-k kezeléséről és törléséről, látogasson el a következő webhelyre: http://www.allaboutcookies.org !

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat? Hová továbbítjuk az adatokat?

Hirdetések
Külső szolgáltatók – amilyen a Google – cookie-k használatával jelenítenek meg hirdetéseket, a felhasználónak a webhelyet érintő korábbi látogatásai alapján. A felhasználók kikapcsolhatják a DART cookie használatát, ha felkeresik a hirdetésleiratkozási oldalt.
A szolgáltatásokkal kapcsolatos tájékoztatók a következő linkeken találhatóak:
Google Adwords
https://www.google.com/intl/hu/policies/privacy
Facebook
https://www.facebook.com/help/cookies
Doubleclick
https://www.google.com/intl/hu/policies/privacy
Google Analytics
https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Hozzászólások
Az oldalon nem lehetséges a hozzászólás.

Személyes adatok gyűjtése
Személyes azonosításra alkalmas adatokat nem gyűjtünk, kivéve, ha azokat Ön önként adja meg.

Kapcsolatfelvételi űrlapon, e-maileken keresztül megadott adatok
A kapcsolatfelvételi űrlapok kitöltésével a felhasználó(k) hozzájárulnak az ott önként megadott adatok kapcsolatfelvételi célú használatához, tárolásához. Az itt megadott adatokat harmadik fél részére nem adjuk át.
A látogatók által beküldött kapcsolati űrlapok üzeneteit automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot? Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán?
A megadott adatokat akár korlátlan ideig is megőrizhetjük. A felhasználó kérheti ezen személyes adatok teljes és végleges törlését.

Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak
A honlapon elérhető bejegyzések (ha vannak) külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kapcsolatfelvétel
Ha Önnek kérdése van jelen adatvédelmi nyilatkozat és adatkezelési szabályzat – tájékoztatóval kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a honlapokon található elérhetőségek egyikén!

8. Személyes adatok továbbítása

Az Ön adatait harmadik személlyel nem osztjuk meg.

9. Adatfeldolgozók

9.1 Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, további elérhetőségek, levelező rendszer, felhőben történő adat és fájl tárolás, valamint online dokumentum kezelés (Google adatvédelme és adatvédelmi elvei) és az ebbe tartozó külön szolgáltatások: Google Drive, Google Docs, Google Search Console, Google Analytics, Google AdSense, Google AdWords, YouTube, Chrome böngésző támogatására.
9.2 Microsoft (1031 Budapest, Graphisoft Park 3. (Záhony u.), Telefon: +36 1 437 2800, operációs rendszer, Windows 10, Office, OneDrive, Bing – Microsoft adatvédelmi elvei és további elérhetőségek).
9.3 Facebook Ireland Ltd. (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland) a Facebook, az Instagram, a Messenger és a Facebook által kínált egyéb termékek és funkciók támogatása – adatkezelési szabályzat és adatvédelmi tisztviselő elérhetősége.
9.4 Tárhely szolgáltató: EZIT Kft. (H-1132 – Budapest – Victor Hugo utca. 18-22. |e-mail: info@ezit.hu|weboldala: https://www.ezit.hu)

10. Az Ön jogai

A személyes adataihoz kapcsolódóan Önnek meghatározott jogai vannak.

Érintett jogok
hozzáférés, az Önre vonatkozó általunk kezelt adathoz;
amennyiben egy adat elavult vagy helytelen, ennek kiigazítása;
az Önre vonatkozó általunk kezelt adat törlése;
az adat kezelésének korlátozása;
tiltakozás bármely Önre vonatkozó általunk kezelt személyes adatról másolat adására;
tiltakozás a személyes adatok általunk történő használata ellen;

Minden fenti vonatkozásban érkező kérést ésszerű időn belül válaszolunk meg (a jogszabályi határidőn: 30, azaz harminc napon belül).

11. Információbiztonság

A Vállalkozó védi a személyes adatokat az elveszés, a jogellenes használat, a jogellenes továbbítás, módosítás, elérhetetlenség vagy megsemmisülés ellen, és megtesz minden szükséges intézkedést a személyes adatok bizalmasságának megőrzése érdekében, beleértve a megfelelő technikai és szervezési intézkedések használatát.

Annak ellenére, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk az Ön által a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok védelme érdekében, az interneten történő adattovábbítás nem tekinthető teljes mértékben biztonságosnak. Ennek megfelelően, Önnek tudomásul kell vennie és el kell fogadnia, hogy a weblapunkon keresztül történő adattovábbítás biztonságáért nem tudunk teljes felelősséget vállalni, és az ilyen módon történő továbbítás az Ön saját felelősségére történhet. Amint az Ön személyes adata azonban megérkezik a rendszereinkbe, szigorú eljárásokat tartunk be a biztonság érdekében, és a jogellenes hozzáférés megakadályozása céljából.

12. Egyéb rendelkezések és tájékoztatások

A Vállalkozó kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

A Vállalkozó technikai és szervezési intézkedéseket hajt végre annak érdekében, hogy a kockázat mértékének megfelelő szintű adatbiztonságot garantálja.

A weboldal olyan kapcsolódási pontokat (linkek) tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira is vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért a Vállalkozó nem vállal felelősséget.

A Vállalkozó időnként a Facebook és a Google hirdetési rendszerein keresztül hirdetési kampányt folytat, mely során úgynevezett remarketing hirdetéseket futtat. Ezek a szolgáltatók adatokat gyűjtenek és kapnak a Vállalkozó weboldalairól, valamint más, az interneten levő weboldalaktól, például sütik segítségével. Ezen adatok felhasználásával webanalitikai, illetve célzott hirdetési szolgáltatások igénybevételét teszik lehetővé az internetes vállalkozások számára, így a Vállalkozó számára is, hogy hirdetéseket jelenítsen meg kizárólag olyan embereknek, akik már egyszer felkeresték valamely weboldalát, vagy a weboldal valamelyik aloldalát. Az így célzott hirdetések a Facebook és a Google partnerhálózatában szereplő weboldalakon jelenhetnek meg. Ezek a remarketing listák a felhasználó személyek konkrét azonosításra azonban nem alkalmasak.

13. Jogorvoslati tájékoztatás

Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság – https://www.naih.hu/
(1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) ugyfelszolgalat@naih.hu.

Back To Top