Skip to content
Esküvői videó - film készítés - Székesfehérvár, Balatonfüred, Siófok, Veszprém, Győr - Végh Attila - operatőr

2 in 1

A legnépszerűbb esküvői filmes csomag

Az egész estés mozi és a CINEMATOGRAPHY kisfilm együtt

 

Ez a csomag alkalmas az esküvő legsokoldalúbb megörökítésére, és ez a legkedvezőbb lehetőség is egyben. Amellett, hogy ez a specialitásom – operatőri, szerkesztői végzettségemet itt tudom a legjobban kiaknázni és így a legtöbbet nyújtani –, én is ezt a csomagot választanám.

Ez az összeállítás a következőképpen néz ki:

 

CINEMA, az egész estés mozi

A filmben hallhatóak a felvételek eredeti hangjai, valamint teljes egészében, a legnagyobb részletességgel mutatja be az esküvőtök eseményeit. Így – akár évtizedek múlva – nem csak egy-két-három másodpercnyi felvillanó képekből tudjátok feleleveníteni az emlékeket. Az egész estés film ideális hossza 60-120 perc – az eseményektől függően és igény szerint.

A CINEMA az esküvőt minden oldalról bemutatja, ahogyan ti vagy éppen a vendégeitek sem láthatták, akár olyan apró részletekkel, amit csak a kamera vett észre a nagy izgalmak közepette – de amelyek annál szebbek és fontosabbak. Nagyszülőként az unokáknak megmutathatod, mennyire félve vagy bátran mondtál igent a nagypapának, elérzékenyültek-e az örömszülők, te voltál-e a táncparkett ördöge vagy hogyan sikerült felszeletelni a menyasszonyi tortát. Az egész estés mozi az elmélyült, meghitt emlékek, gondolatok újbóli átélését teszi lehetővé, és romantikus családi mozizást ígér.

A mozifilmek feelingjét igyekszik visszaadni: nem egy statikus képsort láthatsz, hanem az események, hangulatok, érzelmek sokoldalú bemutatását.

Cinematography Highlights kisfilm

Ez a műfaj arra jó, hogy megmutathassátok magatokat a rokonoknak, a barátaitoknak, és a 4-8 perces összeállítással bármikor vissza tudjátok idézni az esküvőtök hangulatát.

A legszebb pillanatokat megjelenítő felvételek teljes egészében a kisfilm hosszához igazodó pár másodperces snittekre koncentrálnak. Ennek köszönhetően a képek beállítása és az elkapott pillanatok minőségben a megelevenedett fényképekhez hasonlítanak.

Hogyan készül a 2 in 1 csomag?

A felvételek során a hangokat külön digitális felvevőkkel is rögzítem, gyakran 3 sztereó hangsávból keverem ki a végleges hangot, hogy a lehető legszebben, legtermészetesebb hangzással tudjam visszaadni az eredetit.

A film felvételeinek snittjei az utómunka során úgy állnak össze, mintha egy többkamerás felvétel készült volna, akár egy mozifilmben. Az események nyomonkövetésén túl a hosszabb film a társaság és a környezet hangulatának, a ki nem mondott érzelmeknek, az árnyalatnyi finomságoknak az érzékeltetésére is alkalmas. Ezek az elemek ritmust, dinamikát adnak a filmnek. A minőségi és alapos utómunka során eltűnik a videós megjelenés, és az elképzeléseteknek megfelelő stílust, színvilágot láthatjátok a filmben. Néhány jelenet, mint például a készülődés, a csoportképkészítés klipszerűen jelenik meg. A kreatív fotózásról egy werkfilm-szerű összeállítás készül.

A csomag választható több kamera, operatőr közreműködésével, a többkamerás felvétel ezen a filmélményen tovább bővít és javít.

Nézd meg a referenciamunkáimat, és győződj meg a nagyfilmes minőségről!

Back To Top