Skip to content
Esküvői videó - film készítés - Székesfehérvár, Balatonfüred, Siófok, Veszprém, Győr - Végh Attila - operatőr

CINEMATOGRAPHY – Highlights kisfilm

 

Annak ajánlom, aki nem szeretne hosszabb filmet. Ha úgy gondolod, hogy soha életedben nem leszel kíváncsi rá, milyen volt a hangod az oltár vagy az anyakönyvvezető előtt, milyen zenék szóltak az esti parti alatt, és a táncparketten sem szeretnéd magad felvillanásoknál hosszabban viszontlátni.

Természetesen a Highlights kisfilmben is maximális minőséget garantálok.

Ez a műfaj nem törekszik a nap minden részletének bemutatására, hanem – ahogyan az elnevezés is utal rá – a legszebb, leglátványosabb és legérdekesebb pillanatokat fűzi össze egy pörgős képsorrá.
A felvételek a kisfilm hosszához – 4-10 perc – igazodó pár másodperces snittekre koncentrálnak. Ennek köszönhetően a képek beállítása és az elkapott pillanatok minőségben megelevenedett fényképekhez hasonlítanak. Nem dokumentálják az eseményeket – jellemzően a hangulat stílusos és színvonalas bemutatása a funkciójuk. Az utómunka során az igényeiteknek megfelelő és az esküvőtökhöz igazodó kisfilm készül el: lehet az egy fiatalos, lendületes vagy inkább egy érzelmesebb, lassabb, fontosabb jeleneteket kiemelő összeállítás.

A film elkészítésének fontos része a személyes megbeszélés.
Ezen a megbeszélésen ismerhetem meg legjobban elképzeléseiteket, elvárásotokat, terveiteket a kisfilmmel kapcsolatban; tudjuk tovább tervezni, finomítani a részleteket.

 

További lehetőségek:

Külön napi forgatás, amelynek a jeleneteit szervesen beépíthetjük a kisfilmbe.

A Highlights kisfilm mellé kérhettek egy rövid, a CINEMA csomag vágási stílusához hasonló összefoglalót, amely a nap fontosabb jeleneteit örökíti meg eredeti hangokkal. Ennek az ideális hosszúsága 15-25 perc – ha ennél hosszabbra, teljesebbre gondoltál, a 2 in 1 EXTRA csomagot javaslom.

Back To Top