Skip to content
Esküvői videó - film készítés - Székesfehérvár, Balatonfüred, Siófok, Veszprém, Győr - Végh Attila - operatőr

Fordítsuk meg az árajánlatot: add meg te az árat!

Ti: megmondjátok, hogy mit, hogyan szeretnétek kérni tőlem mint szolgáltatótól. És a lényeg: tőletek várom azt is, hogy mekkora összegért várjátok el a kért szolgáltatást.
Én: osztok-szorzok, jóárasítok, aztán megírom, mit tudok kihozni belőle.

Természetesen az ár nem a minőség, hanem az általatok kért műfaji különbségek alapján formálódhat. A két véglet – az abszolút dokumentarista jelleg és az abszolút mozi stílus – között ugyanis rengeteg árnyalati, tartalmi különbség lehet. Csakúgy, mint a felhasznált technika, felbontás, mikrofonozás, világítás és legfőképpen az utómunka között. Ahogy árban is.

Biztosan több szolgáltató még több összeállítását láttátok már, és ezek alapján biztosan össze tudjátok állítani a számotokra legjobb, legmegfelelőbb álomcsomagot, amit egy igazán elfogadható árral tudtok pántlikázni.

Hogy miért ti tegyetek ajánlatot?
A Green Deal-kedvezményem számtalan jó élményt és új kapcsolatokat hozott jó emberekkel, akikkel és akiknek öröm volt dolgozni. Nekem ez sokat jelent, jóval többet a legdrágább csomagok kiszámlázásánál.

Remélem, ez nemcsak nekem izgalmas lehetőség. Próbáljuk meg! Tegyetek ajánlatot: mondjátok el a véleményeteket, az összes fontos gondolatot minden felmerült kérdéssel, problémával, igénnyel, hogy jó képem legyen egy jó összeállítás visszaküldéséhez.

Itt találtok szempontokat az árajánlatadáshoz.

Várom jelentkezéseteket!
Attila

Back To Top