Skip to content
Esküvői videó - film készítés - Székesfehérvár, Balatonfüred, Siófok, Veszprém, Győr - Végh Attila - operatőr

Jegyes kisfilm – Love Story

A meglepetésfilm

Nagyon király lett a kisfilm! Örök hálánk érte!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat mindkét nap. Megérte a fáradtságot.

Hatalmas sikered volt Attila! 😉 Mindenki odáig volt a kisfilmtől 😉
Leveheted a jelszavas védelmet az oldalról, hadd lássa a világ a havazás előnyös oldalait. 😉
Még egyszer: köszi mindent.

A jegyes kisfilmben bemutathattok magatokról bármit, amit csak szeretnétek – időtől és tértől teljesen függetlenül. Elmesélhetitek megismerkedésetek történetét, vagy éppen egy hozzátok illő, kitalált történetet, aminek ti vagytok a főszereplői, elvihetitek a nézőiteket a kedvenc kirándulóhelyetekre vagy éppen a jelenlegi lakásotokba, mesélhettek egymásról kedvesen, bolondosan vagy komolyan, hogy csak a kamera hallja… Nincs más dolgotok, mint szabadjára engedni a fantáziátokat, a megvalósításban pedig számíthattok rám: minden őrült vagy szokatlan, vagy éppen költői dologban benne vagyok!

 

 

A jegyes kisfilmet az esküvőn vetítitek le a násznépnek, ez egy teljesen önálló kisfilm rólatok. (Míg a külön napi forgatáson felvett képek az esküvői filmnek lesznek részei.)

„(…) Elmondhatatlanul lenyűgöző a film…! Nem hittem volna, hogy ez ennyi munkával jár, már maga a forgatás is! A vetítéskor pedig végig izgulni, hogy ülni fog-e a poén, aztán együtt nevetni, örülni a vendégekkel… Köszönjük!”

Mikor? Amikor a történet kívánja a forgatást. Hajnalban, déli napfényben, szürkületkor, éjszaka. Akár több napon, héten, hónapon, évszakokon át. Egy biztos: ezt nem lehet az utolsó hetekre hagyni, hiszen az utómunka is időt igényel. Az elkészült filmet már az esküvő előtt megkapjátok, így kipróbálhatjátok a vetítést a parti helyszínén.

A Jegyes kisfilmmel nemcsak világraszóló sikert arathattok a násznép előtt, hanem a forgatáskor lehetőségetek van hozzászokni a kamerához és a kameráshoz, így az esküvő napjára már egy izgalommal kevesebb jut.

A lagzin történő bemutatáshoz javasolt:

  • minél nagyobb kivetítővászon – a nagyobb élvezetért
  • egyeztetés a zenekarral/DJ-vel, hogy a kisfilm hangja az ő jó minőségű technikájára legyen kötve, ne csak a beépített kis teljesítményű hangszórón szóljon – a jó hangminőségért
  • próbavetítés – a nyugalomért
Back To Top