skip to Main Content
Esküvői videofilm, cinematography - Balaton, Balatonfüred, Siófok, Veszprém, Győr, Székesfehérvár, Budapest

Cinema – Az egész estés mozi

2  lehetőség:

  • Cinema “csomag”
  • 2 IN 1 “csomag”

Cinema “csomag”

 

A filmben több esemény (pl. készülődés, csoportkép-készítés) klipszerűen kerül feldolgozásra. A kreatív fotózásról egy werkfilmszerű összeállítás készül.

A film felvétele úgy történik, hogy az utómunka során lehetőség legyen arra, hogy a jelenetek úgy hassanak, mintha több kamerával készültek volna.

Több kamerás felvétel ezen az élményen tovább bővít és javít.

A filmben hallhatóak az eredeti hangok, valamint hosszabban, teljes egészében bemutatja az általatok kért eseményeket. Így nem csak egy-két-három másodperces felvillanó képekből tudod feleleveníteni évek, évtizedek múlva az esküvőd napját, hanem megmutathatod unokádnak, milyen is volt a divat a táncban és mennyire voltál a táncparkett ördöge. Mennyire félve, vagy bátran mondtál igent a nagypapának.

Hossza kb. 60-120 perc

Kinek ajánlom?

Akik az esküvőjük megörökítését a lehető legsokoldalúbban szeretnék megörökíteni.

A filmek elkészítése a mozifilmek feelingjét igyekszik visszaadni. Nem egy statikus képsort láthatsz, hanem az események, hangulatok, érzelmek sokoldalú bemutatását.

Legfőbb előnye, hogy
egyszerre kaphatsz egy egész estés mozifilmet és egy Cinematography Highlights kisfilmet:

 2 in 1 “csomag”

Egész estés nagyfilm
– CINEMA és CINEMATOGRAPHY kisfilm együtt

A legnépszerűbb filmes csomag

Ár-érték arányban ez az összeállításom a legkedvezőbb,  ez adja legtöbbet számotokra.

Specialitásom, és a második kedvencem, én ezt választanám az esküvőmre.

Operatőri, szerkesztői végzettségemet itt tudom a legjobban kiaknázni, kiteljesíteni, s a legtöbbet nyújtani.
Ezt az összeállítást – az esküvőiparban egyedi módon – a legmagasabb minőségben tudom megvalósítani ilyen kedvezően, hiszen alap esetben nincs szükség második, harmadik kamerára.

Az egész estés mozi, az elmélyült, meghitt emlékek, gondolatok újbóli átélését biztosítja egy-egy romantikus esti mozizás alkalmával.
Hossza kb. 60-120 perc

A Highlights kisfilm pedig lehetőséget nyújt, hogy a rohanó világunkban megmutathassátok magatokat a rokonságnak, barátoknak. S bármikor újra vissza tudjatok emlékezni a nap feelingjére.
Hossza kb. 4-8 perc

 Figyelem!

Soha ne válassz úgy filmest, hogy nem láttál tőle legalább egy nagy filmes referenciát.
Mire figyelj a referenciának szánt film nézés közben? Honnan ismered fel a minőséget?

– A kisfilmek megtekintése nem elég referencia?
– Nem.
– A nagyfilm még lehet rossz a neten látható kisfilmekkel ellentétben. A kisfilmben sem a hangrögzítés és utómunkája, sem a felvételek minősége, utómunkája nem jelenik meg feltétlenül. A többórás alacsony színvonalú videóból is ki lehet ragadni részeket és összegyúrni egy elfogadható kisfilmet.

Hogyan készülnek a cinema csomagok?

A felvételek során a hang külön digitális felvevővel is rögzítésre kerül, gyakran 3 sztereó hangsávból keverem ki a végleges hangot. A külön hangrögzítésnek köszönhetően a kamerával folyamatosan változtathatom a nézőpontot, így lehetőség van az eseményeket minden oldalról bemutatni – ahogyan Ti, vagy épp a vendégek sem láthatták. Olyan apró részletekben elmerülni, melyeket a nagy izgalmak közepette észre sem vettetek.

A rövid snittek az utómunka során úgy állnak össze, mintha egy többkamerás felvétel lett volna, mint egy mozifilmben. Az események nyomonkövetésén túl bemutatásra kerül a hangulat, az érzelmek, a környezet, a díszítés. Ezek az elemek ritmust, dinamikát adnak a filmnek.

Az utómunka során eltűnik a videós megjelenés, és az elképzeléseteknek megfelelő hangulatot, színvilágot láthatjátok a filmekben.

A Highlights kisfilm ugyanolyan utómunkán esik át, mint a Cinematography Highlights.

A filmek elkészítésének  fontos része a személyes megbeszélés.

Ezen a megbeszélésen ismerhetem meg legjobban elképzeléseiteket, elvárásotokat, terveiteket a kisfilmmel kapcsolatban; tudjuk tovább tervezni, finomítani a részleteket.

A személyes megbeszélés nem jár semmiféle elköteleződéssel irányomba!
Az itt szerzett információkat viszont kamatoztatni tudjátok a tudatos, biztos, nektek megfelelő szolgáltató kiválasztása során.

 Amennyiben szeretnétek egy külön napi forgatás segítségével még izgalmasabbá tenni a filmet, akkor az

“Ars longa vita brevis”

a megfelelő választás számotokra!

Back To Top